Tavaramerkkinä joustava tuotanto

 

Maalausprosessimme alkaa tulevan tavaran vastaanotosta. Siinä työtilauksen tai suullisen haastattelun tiedoilla päätetään maalattavalle tuotteelle aina oikea käsittely. Oikein valittu maalausjärjestelmä ja maalityyppi antaa parhaan suojan korroosiolta ja hyvän ulkonäön vuosien päähän.

Tuotteet etenevät Fe-fosfatointiin 3-vaiheisessa kammiopesukoneessa. Siinä pestään rasvat tuotteesta ja se saa pintaansa ohuen fosfaattikalvon parantamaan maalin kiinnipysyvyyttä.

Pesun jälkeen tuotteelle tehdään mahdolliset suojaukset, esimerkiksi kierteet ja laakeroitavat akselit.

Maalaus tapahtuu manuaalisesti käsiruiskuilla. Tällä tavalla tuotteen hankalatkin kohdat saavat riittävän maalikalvon päälleen. Sähköstatiikalla varattu maalijauhe kiertää hyvin nurkkien ympäri ja vähentää ohiruiskutettua maalimäärää.

Seuraavaksi tuote menee uuniin. Siellä n. 190 asteen lämmössä maalijauhe sulaa ja peittää kappaleen tiiviillä maalikalvolla.

Tuotteet ovat valmiita pakattavaksi heti niiden jäähdyttyä. Oikean pakkauksen tekeminen jokaiselle tuotteelle on meille kunnia-asia. Kuljetuksessa ei kannata pilata muuten oikein tehtyä maalaustyötä.

Pakkaus-, varastointi- ja lähettämötoiminta ovat meille luonnollinen osa palvelupakettia.

Pesu- ja maalauslinjallemme soveltuu parhaiten tuotteet, joiden mitat ovat alle 0,5 x 1,2 x 3,4 m , ja paino alle 100 kg.  Erikoisjärjestelyillä voimme kuitenkin käsitellä tuotteet 2,0 x 2,5 x 3,4 m mittoihin ja 1000 kg painoon asti.

Design By